kalle4.JPG

Ratsastustunnit
ja ratsutus

Ammattitaidolla ja hellyydellä

Hellevin ratsastustunnit

Valikoimasta löytyy este-, koulu- ja maastotunnit. Ratsastustunnit ovat joko yksityis- tai pienryhmätunteja (2–4 ratsastajaa). Luvassa on siis aina yksilöllistä opetusta, jokaisen ratsastajan tarpeisiin, toiveisiin ja persoonaan perehtyen. Tunnit täyttyvät monipuolisista tehtävistä. Hellevillä on turvalliset hevoset, joiden kanssa yhdessä voi tutkia ratsastamisen rajoja.

 

Tehokkaan, ammattitaitoisen opetuksen taustalla on aina vahva ihmissuhdetyö osaaminen ja sen yhdistäminen laadukkaaseen opetukseen, jossa ihmisen lisäksi hevosella on hyvä olla.

Liikuntarajoitteisuus ei rajoita. Hellevillä on kaikkien mahdollista päästä hevosen selkään. Tallilta löytyy esteettömät tilat ja ramppi hevosen selkään nousua varten.

12140556_10206448333721289_1383060860734993728_n.jpg

Ongelmahevosia ei ole – vain väärin ymmärrettyjä.

Tarjoamme ratsutuspalveluita erikoistuen haastavampiin tapauksiin ja sisäänratsastukseen.

Mitä haastavampi hevonen, sitä onnellisempi Olli on. Vielä ei ole tullut vastaan hevosta, joka ei olisi sulanut hänen käsissään mallikelpoisiksi ratsuiksi. Ollilta löytyy vuosien kokemus erilaisten hevosten ja ponien sisäänratsastuksista. Kantavana ajatuksena on suuri ymmärrys, lempeys ja pyöröaitauskoulutusmetodit. Ongelmahevosten koulutus on lähellä sydäntä. Kesällä laumaan mahtuu useampia tulevaisuuden toivo, talvisin muutamille löytyy paikka.  Aina kannattaa kysyä lisäksi ratsutuksista lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!