Saddles

Palvelut

Hevosia ja hyvinvointia

Hellästi, mutta varmasti.

Hellevin tallista löytyy osavia ja ihania – tietenkin – kouluratsuja aloitteleville, konkareille, kunnianhimoisille, tädeille, sedille ja metsässä viheltelijöille. Tarjolla on sekä yksityis- että pienryhmätunteja. Parikertaa kuussa järjestetään leirejä aikuisille, lapsille, erityisnuorille. On valmista paketteja ja tahtoa tehdä juuri teidänlaisenne leiri. Life Coach -leirit ovat taiteen ja ratsastuksen saumaton liitto, josta jokainen saa taatusti eväät pitkäksi aikaan.   

IMG_7527.JPG

Ratsastus ja tallipaikat

Ratsastus ja tallipaikat

004-horse-running-silhouette.png

Tunnit

Yksityis-, kaksituis- ja ryhmätunnit. Koulu-, ja maastoratsastus. Tasoon katsomatta.

001-black-jumping-horse-with-face-looking-to-the-ground.png

Leirit

Valmiita paketteja tai juuri teille räätälöityjä. Päiväretkistä pitkiin viikonloppuihin.

005-horse-running-silhouette-facing-right.png

Tallipaikat

Muutamalle hyvälle tyypille löytyy aina tilaa, kun sovitellaan.

003-jumping-horse-silhouette-facing-left-side-view.png

Ratsutus

Hellässä, mutta tiukassa otteessa tehdään ihmeitä. Mitä haastavampi, sitä kiinostavampi.

Oil Massage

Hyvinvointi

Kukkia ja sidontaa

Asuuko sisälläsi floristi, jonka mielestä aina on seppeleen paikka ja kimppu kruunaa päivän kuin päivän? Meillä hän pääsee vapautumaan. Antaa mielikuvituksen lentää ja kukkaveitsen viuhua

Jooga

Tervehditään joukkueella aurinkoa, annetaan hengityksen rauhoittua ja lihaksiston venyä. Voiko parempaa ollakaan kunnon ratsastustreenin jälkeen? Iki-ihana joogamaikkamme pitää meistä huolen.

Life coaching

Kun löytää itsensä taiteen ja hevostelun täyteiseltä viikonlopulta, ei voi ehkä enää ikinä eksyä. Yhteistyössä xxx kanssa järjestettävät life coach -viikonloput nostavat jokaisen taivaisiin.

Hieronta

Mahtihierojamme Jenna Virtanen saa jokaisen jumin avautumaan ja ilon kyyneleet silmiin, kun hänen käsittelynsä tekee ihmeitä.

IMG_9871_edited.jpg

Todista se kuvin

Eihän nykyään mikään ole todellista, ellei siitä ole kuvamateriaalia. Olli on ammattikuvaaja, joka on kuvannut muun muassa Ylelle, potretteja ja lukuisia juhlia. Meillä onnistuu fantasiakuvaukset hevosen kanssa tai ilman. Birgit-mummon glitter/vintageleninkejä saa lainata. Intohimonsa siivittämän Ollin voi tilata kuvaamaan paikan päälle.