IMG_7559.JPG

Ratsastusleirit

Aina etätöistä Nummelan ponitallille

Leirit joka lähtöön

Kattauksesta löytyy valmiita leiripaketteja ja mittatilaustyönä tehtyjä leirejä. Leirien tavoitteena on armottoman puurtamisen sijaan tarjoilla kokonaisvaltainen paketti nautintoa, hyvää oloa, rentoutumista, oppimista, mummofiilistä, lettukestejä, nummelanponitallimeininkiä, ihanaa ruokaa ja letkeää seuraa.

 

Kun tulette omalla porukalla leirille, saatte taatusti sitä mitä tahdotte. Tietenkin yksinkin pääsee mukaan, leirithän on mitä parhain tapa tutustua muihin asiaan hurahtaneisiin.

 

Kaikilla leireillä on mahdollisuus ohjelman lisäksi osallistua hevosten päivittäisestä arjesta huolehtimiseen. Tämä on toki vapaaehtoista. Vannomme kuitenkin aamukahvin ja aamutallin tunnelman yhdistämisen nimeen ja rauhaan.

IMG_7589.JPG

Mummolasta nummelanponitallille -leirit

Perjantaina saapuminen 16-19 välillä. Majottautuminen ja hevosen hellimistä. Tutustutaan omaan nimikkohevoseen, kartoitetaan toiveita ja nautitaan laatuajasta. Sauna ja tuhti iltapala

 

Lauantaina

Aamutalli – täysin vapaaehtoinen

Aamupala

Kokoonnutaan tallille

Ratsastustunti

Lounas

Päiväunet

Kokoonnutaan tallille

Teoreettinen hellyystuokio hevosille

Ratsastustunti

Lättykestit

Sauna

Iltapala

 

Sunnuntai:

Aamutalli – täysin vapaaehtoinen

Aamupala

Kokoonnutaan tallille

ratsastustunti

Lounas

 

Näiden leirin koreografia on pääpiirteittäin aina tämä. Luonnollisestikin ratsastajien taso voi vaihdella täysin kokemattomista erittäin kokeneisiin ja leirin tunnit määräytyvät sen mukaisesti.

 

Jokainen leiriläinen haastatellaan ennen leirille tuloa puhelimitse. Näiden perusteella ratsastustunnit suunnitellaan toiveiden, sekä taitojen perusteella turvallisesti. Leirien sisällä on vapaus, myös osallistua suunnitteluun ja oman ratsastamisen kehittämiseen yhdessä Ollin kanssa.

Päiväretki

Jo yksi päivä hevosten seurassa on enemmän kuin xxx. Päiväretki pitää sisällään tunnin ratsastusta, teoriaan perustuvan hellyystuokion ja lounaan. Tule yksin, kaksin tai joukkueella. Aikataulut sovitaan, miten parhaiten teille sopii.

Etätyöleiri

Kun tekee töitä hevosten hirnuessa vieressä, jokainen duuni tuntuu taatusti kevennetyltä. Pakkaa siis välineet ja suuntaa etätöihin Hellevi-mummon hellään huomaan. Luvassa on päivittäin tunti ratsastusta, ateriat, sauna ja lepoa. Kysy vapaista huoneista lisää.

Erityislasten leirit

Pitkä ura lastensuojelussa, hoitoalalla ja opettajana kertovat paljon Ollin rakkaudesta ihmisiin– eteenkin erityisiä lapsia – kohtaan. Kysy tästä lisää ja luodaan jokaiselle mahdollisuus luoda suhde hevoseen.

Liikuntarajoitteet

Jokainen on meille erityinen, ja uskomme, että jokaisella on oikeus ratsastaa. Meillä on esteettömät tilat ja ramppi mistä nousta hevosen selkään. Ollilla on hoitajankoulutus, joten jokainen on taatusti hyvissä käsissä.

IMG_20160601_231747.jpg

Life coaching -leiri

Voitko kuvitella parempaa kuin taiteen ja hevostelun yhdistämistä? Sehän on kuin viikonlopussa saisi parinkuukauden terapiatarpeen tyydytettyä ja terapiamaksut kuitattua.

Perjantai:

Saapuminen ja majottautuminen18.00.

Hevosen hellimistä. Tutustutaan omaan ratsuun, kartoitetaan toiveita ja nautitaan laatuajasta.

Sauna 20.00

Iltapala 21.00

 

Lauantai:

Aamutalli – täysin vapaaehtoinen

9.00 Aamupala

10.00 Kokoonnutaan tallille

12.00 Lounas

13.00 Life Coaching – maalaa elämäntaitosi uusiin raameihin

16.00 Lättykestit

18.00 Sauna

20.00 Iltapala

 

Sunnuntai:

Aamutalli – täysin vapaaehtoinen

9.00 Aamupala

10.00 Kokoonnutaan tallille

12.00 Lounas

JOTAIN EXTRAA?

Itsensä hemmottelu on aina ansaittua – tutustu myös muihin palveluihimme. Lisää leiriisi vaikka valokuvaustuokio tai hieronta!