IMG_9816_edited.jpg

Hellevin hevoset

Hellevin hevoset

Kasa hevosia ja jokainen omanlaisensa

Asukkaat

Hellevin hevosia on joka lähtöön – on herkkää, rauhallista ja vapaata sielua. Löydät itsellesi juuri oikeanlaisen ratsun. Haasta itseäsi, rentoudu ja opi uutta. Arvostamme hevosiamme – ne eivät juokse kehää pitkää päivää, niitä kohdellaan yksilöinä ja niitä kuunnellaan. 

Hevosemme tarhaavat koko päivän, syvät laadukasta ruokaa, liikkuvat sopivasti ja niistä pidetään aidosti huolta – niin ne pysyvät terveinä ja tekevät töitä mielellään.

Hellevin hevoset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi.

IMG_8694.JPG

Iris – The boss lady

Friisiläinen

Iris on laumansa kiistaton valtiatar. Erittäin taitava kouluratsu ja mitä armeliain ratsastajan kömmähdyksille. Iris on Friisiläinen perheen kaunotar.

Kalle – The kiitäjä

Täysiverinen

Kalle, Ollin rakas estekilparatsu, päätyi Helleville monien ja vaiherikkaiden mutkien kautta. Kalle on iso ja määrätietoinen menijä niin koulutunneilla, esteillä kuin maastossakin. Kalle on täysiverinen kenttien konkari.

kalle4.JPG
White Horse

Onni – The King

Holsteiner

Onni on Kallen paras kaveri teinivuosilta ja hän muutti juuri Helleville. Onnissa riittää kokoa, näköä ja suurta sielua. Onni toimii Ollin opetusmestarina ja valmentautumiskaverina. Onni on puoliverinen ratsuhevonen.

Aatos – The vapaasielu

Arabi-Quarter

Aatos on elänyt vapaana sieluna laumassaan Pohjanmaalla, ja nyt Ollin koulutuksessa ottaa ensiaskeleitaan monitoimiratsuna.  Aatos rakastaa maastoja ja pitkiä sellaisia. Aatoksen ajatuksissa on olla muun osaamisensa lisäksi westernin taitaja. Aatos on maailman lempein arabi-quarteri, hänessä siis yhdistyy maailman nopeimmat ja kestävimmät rodut.

Horseback Riding