IMG_9816_edited.jpg

Muut palvelut

Älä tyydy tavanomaiseen

Jotain extraa jokaiselle

Hellevi uskoi, että ihmisen on hyvä olla, kun on tarpeeksi hellyyttä, hyvinvointia ja mielenrauhaa. Aina voi kaivata vähän extraa ja tätä on erikseen tilattavissa mieltymysten mukaan. Puhutteleeko sinua lukemattomat kirjat, villasukat, viltti ja höyryävä teekuppi? Kenties jooga ja mielenrauha? Vai kaipaako ratsastajan lihaksistosi ammattilaisen käsittelyä? Tahtoisitko ikuistaa itsesi ammattilaisen kuvaamana?

Back Massage

Hyvinvointi

Kukkia ja sidontaa

Asuuko sisälläsi floristi, jonka mielestä aina on seppeleen paikka ja kimppu kruunaa päivän kuin päivän? Meillä hän pääsee vapautumaan. Antaa mielikuvituksen lentää ja kukkaveitsen viuhua

Joogaa

Tervehditään joukkueella aurinkoa, annetaan hengityksen rauhoittua ja lihaksiston venyä. Voiko parempaa ollakaan kunnon ratsastustreenin jälkeen? Iki-ihana joogamaikkamme pitää meistä huolen.

Life coaching

Kun löytää itsensä taiteen ja hevostelun täyteiseltä viikonlopulta, ei voi ehkä enää ikinä eksyä. Yhteistyössä xxx kanssa järjestettävät life coach -viikonloput nostavat jokaisen taivaisiin.

Hieronta

Mahtihierojamme Jenna Virtanen saa jokaisen jumin avautumaan ja ilon kyyneleet silmiin, kun hänen käsittelynsä tekee ihmeitä.

FILOSOFIA

Tähän joku teidän kommentti siitä millä tavalla nää oheispalvelut sitten hyödyttää. Joku kiva sitaatti.

IMG_7524.JPG

Todista se kuvin

Eihän nykyään mikään ole todellista, ellei siitä ole kuvamateriaalia. Olli on ammattikuvaaja, joka on kuvannut muun muassa Ylelle, potretteja ja lukuisia juhlia. Meillä onnistuu fantasiakuvaukset hevosen kanssa tai ilman. Birgit-mummon glitter/vintageleninkejä saa lainata. Intohimonsa siivittämän Ollin voi tilata kuvaamaan paikan päälle.